Konsert!

Mikael Q. Widstrand kommer att spela Livekonsert nu på söndag kl 15.00 (alltså 31:a aug) och även samma tid nästa söndag (7:e sep) på "Lilla Scenen" vid Fontänen på Stora Torget mitt i Enköping, fullständigt gratis!

Han kommer att spela barnmusik med attityd!

Läs mer:  www.mikaelwidstrand.se

Välkomna!


Lite nyinkommet!



Mjuka och sköna höstskor till barn 300:- och 350:-

 
Stl: 32-39  300:-


                             

Stövlett helt skinn 800:-

Välkomna!

Snygg stövlett!

                       

Denna svarta, spetsiga stövlett med läckra detaljer på sidan finns i butiken 550:-

Mia som agerar modell är min barndomsvän. Vi växte upp i samma hus i en förort till Stockholm. Mia som är några år äldre än mig blev tidigt som en stora syster. Hon lärde mig knyta skosnören, sy, busa och massa andra saker. Hon har alltid funnits vi min sida som ett stort stöd och god vän genom alla år. Det som är så fantastiskt med dessa bilder är att Mia har gått ner 71 kg i vikt  på 1 år. Att se dessa bilder på denna otroligt snygga tjej är en underbar känsla. Mia var väldigt vacker för ett år sedan också men hon hämmade sig själv så mycket pga sin övervikt. Nu är hon en kvittrande glad tjej som tycker att livet leker, snacka om förvandling!
Jag är så glad för din skull Mia! Ta för dig nu av livet och alla dess möjligheter inget kan stoppa dig nu!

Bilder

Idag var jag iväg med Maria och Jennie till Modelhouse i Stockholm. Vi blev sminkade och fotograferade. Det var verkligen en rolig upplevelse.  Här är några av bilderna:
    
                                                     

   
 
Vi plockar upp nyheter varje dag just nu. Många snygga stövlar och stövletter. Även jättefina höstskor för barn till bra priser. Skor till herrar/ killar  också :)

Höst?

Ska det vara så här nu? Det känns som att hösten redan är här. Det stod ju faktiskt i tidningen att supervärmen var på väg tillbaka men den lyser med sin frånvaro. Kallt ute och kallt inne..................Att det är kallt inne beror på vår målning av fönster. Eftersom det regnar så mycket hela tiden hakade vi bort några fönster och satte för plast på utsidan och så står vi inne i garaget och målar istället. Det har funkat kanon men HUA vad kallt det är inne nu. Men man får klä på sig helt enkelt. Filtar i soffan, tofflor och kofta. Funkar det med!

Men det verkar som att hösten är festernas årstid och det är ju kul. Det händer ju nåt nu var och varannan helg. Kräftskivor, dop, födelsedagsfester osv. så tiden kommer att gå fort, snart är det jul och sen snart vår igen. 
Man ska inte tänka framåt så mycket jag vet. Det är så typiskt mig ,tänker och planerar alldeles för mycket framåt och glömmer bort att ta vara på det som är och händer just nu. MIndfullness heter det visst! Det måste jag jobba på.
Idag är jag hemma med hundarna. Ska gå långis i skogen och förhoppningsvis hitta en massa kantareller :) skogen är full av dem nu, MUMS!

CIAO!


Några höstnyheter!

Här är några nyinkomna modeller:

                                                                                    

Svart ankelboot:  400:-   Stövlett: 550:-                  Svart stövel med liten klack: 450:-          

                           

Låg stövlett: 450:-                            Svart finsko: 350:-




Ankelboots: 550:-    500:-

Det fylls på med en massa nyheter varje dag!

Välkomna in!

Skomässa i Nacka!

Söndagen tillbringade jag på en skomässa i Nacka. En skomässa för vår/sommar 2009.  Det är väldigt roligt att komma som inköpare till en mässa och verkligen bli uppvaktad av alla leverantörer som vill att man ska handla just av dem. Jag visste redan vad jag var ute efter så jag gjorde många besvikna. Vi ska ju snart  på en inköpsresa till Bryssel så på den här mässan skulle jag bara kompletera lite. De jag besökte vad DC, Marco Tozzi/ Caprice samt Axelda Footwear. Jag kände mig riktigt nöjd med mina inköp.
Jag deltog även på en föreläsning om vilka trender som gäller vår/sommar 2009 och trenderna  var indelat i tre grupper:

 

Ena gruppen heter Floral här var det mycket pastellfärger och även småblommigt.



Den andra gruppen heter Construction och här var det mer starka färger. Nytänkande när det gäller klackarna. Klackarna kan sitta hur som helst. För vågat för lilla Enköping tror jag så dessa skor kommer ni inte att hitta hos mig.



Den tredje gruppen heter Icon. Den trenden är inspirerad av våra Ikoner, se James Dean på bilden. Klassiska och tidlösa modeller i vita och beiga toner. Tydligen ska nördlooken bli inne på killsidan både när det gäller skor och kläder.

För övrigt ska det vara mycket trä i skorna. Klackarna ska se ut som trä även om det inte är det. Höga klackar ska det vara, stilett eller grövre spelar ingen roll bara den är hög.
Hmm, tänkte jag och tänkte på alla tjejer/ kvinnor som kommer in till mig i butiken hasandes omkring i en foppatoffel och kan inte förstå hur man kan omkring med höga klackar.
Visst jag kan hålla med om att sko ska vara både skön och snygg. Men hasar man omkring i en foppatoffel hela dagarna förstår jag att vilken sko som helst klämmer. Skärpning både killar och tjejer! Personligen tycker jag att Foppatoffeln är den fulaste sko som finns. Den förstör verkligen hela utseendet på personen. Sen tycker jag att en sko med klack är väldigt kvinnligt. Hållningen blir så mycket snyggare. Jag går själv inte omkring med högklackat varje dag men när jag vill känna mig fin gör jag det gärna.

Kom hem på em med en massa inspiration. Kul!

Vilken dag!

Den här dagen har verkligen gått i ett. Jag gick upp som vanligt vid 7.30, gick ner till hundarna på hotellet och öppnade till rastgårdarna och gav dem frukost. 
Bengt har förhandlat sig till lediga fredagar på sitt jobb så han var hemma idag. MÅLNING AV FÖNSTER stod på agendan idag. Vi har hållt på med dessa fönster nu en evighet och det blir aldrig klart men idag skulle vi verkligen jobba på. Det började bra som ni ser:


Jag hade laddat min mobil men en massa bra musik för att verkligen ladda mig själv. Upptäckte att AC/DC samt Teddybears var bra målmusik.  Jag fick verkligen upp ett tempo.
När jag gör saker som jag tycker ganska tråkiga måste jag sätta upp en belöning. Dagens belöning var att få sitta i den här stolen vid poolen med att glas kallt vitt vin. Japp, i em ska jag sitta där peppade jag mig själv.


Plötsligt ringde Eva som jobbade inne på Zoberskor idag. Det har kommit nya höstskor, 2 kartonger, vad ska jag göra. Jag kommer in sa jag. Ivrig för att det börjar se vädigt glest ut på hyllorna nu. Jag åkte in och kom hem igen. Hoppade i målarkläderna och forsatte med solstolen som mål.
På em ringde mobilen igen. Eva denna gången också. Lotta !sa hon. Jag tror inte det blir nån mässa för dig på söndag!
Va! sa jag . Vad har hänt!
Sitter du ner? Det har kommit 38 kartonger till höstskor, jag ser knappt ut genom skyltfönstret :) du måste komma hit!
Jösses! sa jag, Jag kommer!

Här har vi gått och väntar på höstskor i 2 veckor och så kommer det 40 kartonger på en och samma dag.

 Den här synen mötte mig. Det var kartonger överallt. Vi kunde ju inte låta bli att öppna kartongerna och kolla. Det var som julafton. Jättemånga snygga skor :). Det ska bli så kul att få göra iordning butiken med alla fina skor.

Tog bild på en stövel som genast blev en av favoriterna.
 
Otroligt snygg med det där lilla extra. Snygg  till det mesta nu till höst. Priset är inte satt ännu!

Oj vad vi slet med alla kartonger. Men nu är alla på lagret och vi får packa upp dem så fort vi kan.

Jobbig dag men väldigt kul!

Höstnyheter!

Jippie! Nu börjar höstnyheterna komma. Eva ringde mig och jag var såklart tvungen att åka in och titta. Jag gör allt för att slippa måla mina fönster :), men det är snart klart, skönt nog. Det blir jättefint!

Skorna som har kommit är en stövlettmodell och en stövel, båda med låg klack, supersnygga! När jag stod och provade ett par utbrast en kund: Åh, vad snygga såna måste jag ha.
Så de kommer nog gå åt fort!!

Jag lägger ut bilder nästa vecka. Kom gärna in om ni är nyfikna,

På söndag ska jag på skomässa i Nacka. Det är en mässa med vårskor. Så nu när huvet är inställt på alla höstskor som kommer in måste man tänka om och tänka vårskor......

I början av september åker jag till Bryssel på inköpsresa. Jag har fått  deras vårkatalog och det är otroligt mycket snyggt. Jag lovar att göra mitt bästa för att köpa in skor för alla smaker.

Ha en bra dag!

Min tonåring är hemma igen!

Min tonåring stannade kvar på Gotland med sin farmor en vecka. Igår hämtade jag henne vid tåget i Bålsta. Ingen liten tjej man har längre. Jag slås varje gång jag ser henne, speciellt när man inte sett henne på ett tag, att nu är hon inte min lilla tjej längre. Men att ha en stor tjej är inte så tokigt det heller. Att hon blir äldre och mer självständig är faktiskt väldigt skönt. Inga tider för mig att passa  på dagis, fritids m.m. Fy fasen vad man stressade när hon var liten för att hinna med allting, skulle inte vilja leva om den tiden.
Eftersom jag blev mamma ganska så ung och nu i efterhand förstår att man nog inte var riktigt mogen för det så är det superskönt att ha fått tillbaka sitt liv igen, och jag är ju fortfarande ganska ung och vill leva livet, toppen tycker jag! Många tjejer i min ålder har fortfarande småbarn och 2-3 st. dessutom, jag är inte avundsjuk :).

Att ha en ganska ung mamma som tonåring är väl sådär tycker min dotter. Hon säger ofta att hon är så stolt över sin fina mamma så det är ju kul, men att behöva dela nattbussen hem från stan är väl mindre kul :). Men det får hon stå ut med.
Sist skulle vi mötas vid busshållplatsen för att åka tillsammans hem, och hon kom dit innan mig. Hon började ringa mig som en galning för hon var orolig att jag inte skulla hinna. Jag kom springandes i sista minuten och blev nästan utskälld av henne....! Men herregud, jag hann ju, sa jag!
Snacka om ombytta roller :)

Jag verkligen älskar min dotter och är så glad och stolt över henne. Men det är så skönt att hon börjar bli stor. Var sak har har sin tid som nån klok har sagt.

Imorgon är jag i butiken, kul!


Fint torp!

Mina föräldrar bor i Stockholm men har även ett supergulligt torp i Skogstibbble mellan Enköping och Upssala där de försöker att vara så mycket de kan. Vi var där idag och jag slås alltid av hur otroligt gullig de har det där. Hur lyckas de så med alla blommor? De har ett intresse så det gör sitt förstås.

  

Längtar så till skoaffären så jag var tvungen att åka in en sväng igår. Jag tycker att det är så otroligt kul och är så stolt över min lilla affär. På onsdag ska jag jobba där och jag riktigt längtar. Hoppas att höstskorna börjar komma snart för det ser verkligen glest ut nu på hyllorna. Juli blev en bättre månad än väntat så det är bara att hoppas att det forsätter på den vägen.

Myskväll!

Äntligen! Nu är både hund & katthuset städade och redo för alla 4-benta som kommer på måndag :). Jag tänkte igår när jag var klar att detta borde firas. Jag gick till Bengt med inte så höga förhoppningar eftersom han gärna jobbar från tidiga morgon till sena kväll med sina projekt och just nu är det trapphuset upp till gäst rummet på loftet. Han jobbar tills han blir klar helt enkelt. Bra på ett sätt eftersom det blir väldigt bra det han gör samt att han alltid blir klar med det han påbörjar. Men det kan bli lite ensamt ibland. Är det inte saker att snickra så är det bilar.........

Bengt, började jag. Jag har ett förslag eftersom semestern snart är slut och så. Kan vi inte först gå och äta Sushi och sen på bio...................långt tystnad!
Han tittar upp på mig. Jag väntar spännt....................
Om vi går och ser Hancock svarar han.
Perfekt för det var den filmen jag också ville se! 




Så så blev det, först sushi som jag älskar, men är helt värdelös på att att äta med pinnar. Det är som att mina fingrar inte räcker till, men jag kämpar på! Vi åt på Lilla Japan i Enköping såklart, supergott!



Och sen Hancock även det i Enköping. Bengt skoja och sa: De skulle lagt till ett G  mellan Han och cock det hade varit kul..............:)
Filmen var iallafall kanon.. Will Smith är så cool så att hälften vore nog. Se den!

Apropå film. Häromkvällen hyrde vi rysaren 1408. Jag har verkligen en hatkärlek till rysare. Jag riktigt kan längta efter den där kittlande känslan i kroppen som en rysare kan ge. Samtidigt som jag är så rädd att jag knappt står ut.Se rysare på bio är hopplöst, jag kan inte sitta still, kastar mig hit och dit och kan knappt vara tyst. När jag tittar mig omkring så sitter alla helt stilla och är knäpptysta, hur bär de sig åt?
Hur som helst den var också helt klart sevärd.

På måndag börjar allvaret igen. Blir svårt att ställa om sig. Min hjärna har verkligen gått ner i viloläge den här semester. Superskönt! Jag har kunnat koppla av till 100% och knappt tänkt affärer alls vilket inte är likt mig eftersom jag alltid annars är öppen för möjligheter. Men som sagt just nu känns det inte så viktigt. Orkar inte vara så seriös, känner mest för att glida omkring och ta dagen som den kommer.  Skön känsla!


Jag checkar in!

När jag gick där och skurade alla boxar började jag fundera över hur hundarna har det i sina boxar. Ända sättet att få veta tänkte jag är att checka in mig själv och prova så det gjorde jag.

Så här gick det:

 

Jag checkade in mig själv i nya familjeboxen, några fördelar måste jag ju få jag äger ju ändå stället...............
Betyg: Soffan är otroligt mjuk och skön. Gott om plats. Stort plus till Lugna Favoriter på radion som bidrar till den avkopplande stämningen.

 

Bra utsikt genom gallret i boxdörren. Här kan jag se vad personalen gör och vad de andra hundarna har för sig. Toppen!

 

Egen uteplats med tillgång till en större hage med gräs och buskar. Skön trätrall att ligga på med sol och regnskydd!

Slutbetyg: Inte mycket att klaga på faktiskt. Med tanke på att man får 3 promenader om dagen + lek i den ännu större hagen. Gos och kel av trevlig personal... Jag checkar nog in igen nån dag tror jag :)

Nu ska jag fortsätta att städa!

Hemma igen!

Härligt med semester! Våran Gotlandsvecka var helt otrolig, vilket väder! Jag kommer att lägga upp lite bilder vid tillfälle. Den här vecka är vi bara hemma. På måndag öppnar hotellet igen så den här veckan fixas hotellet iordning så allt är tipp topp på måndag. Bl.a. så har en box byggts ut till en stor familjebox med soffa i :) vi har tidiagare bara haft en sån box men nu finns alltså en till. Ny tvättmaskin har installerats eftersom den gamla gick sönder så nu tvättas plädar för fullt.

I gårkväll blev jag bjuden på restaurang av mitt galna tjejgäng :). Jag har ju fyllt år så detta var en sen present. Vi åkte till Texas Longhorn i Sundbyberg, tycker man om stora köttbitar kan jag verkligen rekommendera det stället man kan beställa 1 kg biff! Jag nöjde mig med Ladies varianten och det var mer än nog, jättegott! Många bira och frozen margaritas blev det också :). Mina tjejkompisar är nog det knäppaste som finnns (fast det tycker nog alla tjejer om sina gäng) fy fasen vad vi skrattar och hittar på tokiga saker, den ena grejen galnare än den andra. Jaja skulle inte överleva utan dem, ni är bäst tjejer helt enkelt PUSS!

RSS 2.0