Roslagen!

Jag har varit ett par dagar i Roslagen med min mamma och hälsat på släktingar. Jag tillbringade mina somrar där under hela min uppväxt så det var roligt. Jag har solat, badat och ätit gott, riktigt lyxigt!



Jag la nät med min kusin. Det blev 2 aborrar och resten mört :) som vanligt!



Här satt jag i solen och tittade ut över väddöviken på alla båtar, så avkopplande!

Ny frisyr!

Var till frissan och var riktigt modig. Jag har länge funderat på att klippa lugg men inte riktigt vågat. Men den här gången vågade jag :). Blev ganska nöjd skönt med en förändring ibland.

Så här blev det:

  

Regn!

Jaha, första dagen på ledigheten och det regnar :(
Men vad hade manväntat sig. Igår kl.20 åkte sista hunden hem från hundhotellet så nu är det stängt i 3 veckor. Skönt att få vila upp sig lite. Jag åker till Roslagen imorgon ett par dagar och sen på söndag åker hela familjen till Gotland, härligt!
Idag blir det slappa :) ska dricka kaffe nu och kl.15 ska jag till frissan. Jenny på Hårfager dit jag brukar gå har semester så denna gång ska jag gå till Tottes Hår i Paushuset.



Roliga kunder!

En del kunder förgyller min vardag i skoaffären lite extra, som den här herren som sa:

Du Lotta!
Vet du vad brandmannen köper för skor?

Nej!

LÅGskor    HAHAHA..........................


Vet du vad bonden köper för skor då?

Nej!
 
MOCKAskor  HAHAHAHAH

Visst är det härligt när en del vågar bjuda lite extra på sig själva.
Allt för många går omkring om är så allvarliga hela tiden släpper liksom inte loss, eller?.................

  Kram på er alla! Ha en bra dag!





Vacker kväll!

Kom hem från skogen med hundarna och kvällssolen sken så vackert över gården där vi bor. Man bor helt underbart egentligen, man glömmer bort det ibland.



Bostadshus längst till vänster. Stort garage med 3 portar i mitten. Bengts andra hem....
Längst till höger hundhotellet.

Det var en rolig dag i skoaffären. Jag kände mig fin och lite kul i min nya tröja :) se tidigare inlägg.


Skotröja!

Den här tröjan fick jag av mina föräldrar i födelsedagspresent. Tycker den är riktig kul eftersom jag har en skoaffär!
Cool eller hur!





Den här bilden blev kul! Mina hundar ska självklart vara med. Kolla in Leos ögonkontakt :)

Äntligen!

Förlåt för att det har dröjt! SORRY! Men här kommer iallafall de nya DC skorna:



         799:-                949:-                         799: -

Supersnygga!


Lejon!

Den här bilden är bra tycker jag. Det är så vi ska se på oss själva även om vi är små kattungar så ska det va ett lejon vi ser i spegeln.


DC skor!

Det har kommit nya DC skor till  butiken. Imorgon lägger jag ut bilder på bloggen så ni får se.

Jag har satt några DC skor på rea -20%, skynda er in.............

Så blev det!

Ibland blir saker inte som man hoppats på.  Helgen är verkligen ett exempel det. Jag och Nelli åkte iväg på lördagmorgonen men hög förväntan på dagen. När jag tittade i utsällningskatalogen upptäckte jag att jag anmält henne i fel klass. Jag hade anmält henne i Öppen klass istället för Unghundsklassen, otroligt klantigt med tanke på att hon inte är "färdig" för Öppen klass än. Jaja vi gjorde vårt bästa men det gick inte vägen. Hon fick ok kritik men placerade sig ej.

När vi kom hem gick Bengt omkring och var sur för bilen bara koka och han skulle inte hinna få den fixad till kvällen så vi kom inte iväg på cruising heller.  

Jag hade anmält henne i fel klass även till söndagen så då åkte jag aldrig, ingen idé.

Som sagt, ibland blir saker inte riktigt som man tänk sig!

Power Meet!

I helgen blir det rull rulle igen. Dels är det rasutställning på lördag på Stäket och världsutställning på Älvsjömässan på söndag. Jag ska ställa ut min tik båda dagarna så håll alla tummar ni har. Hon har goda chanser att placera sig bra för hon började sin karriär i utställningsringen med att bli BIS valp sen slog hon till och blev Nordisk juniorvinnare 2008.

 
Ps. ser ni alla priser vi vann bakom oss! Ds.


Det finns ingenting som jag är så nervös inför som en utställning, fattar inte varför! Men det är bara att hålla nerverna styr och göra så gott man kan. Som tur är så är hon en väldigt cool tjej och sköter sig jämt perfekt i ringen så jag har inget att vara nervös för egentligen. Om allt går som planerat kommer jag inom en snar framtid ta min första kull på henne. Hon är friröntgad på höfterna och armbågar, ögonlyst utan UA  samt otroligt lugn och mysig så det är bara att hoppas att valparna blir lika fina.

Sen ska jag dessutom hinna med lite cruising på Power Meet också, en årlig tradition. I år har jag äran att få åka i vår nya familjemedlem införskaffad idag!

En Cab. Ford Mercury Cougar XR 1970!



Pippigul som ni ser med blir nog svartlackad i vinter!  

REAN på herravdelningen är ökad från 30% till 50% så nu kan ni verkligen fynda! Det köptes en massa reaskor idag så kom in innan just din storlek tar slut.

Skogsäventyr!

 Innan jag berättar min historia så vill jag bara berätta att nu har ökat på med en massa skor på REAN! De som tidigare var 30% har blivit 50% och skor som ej var på rea är nu 30%.

Vill ni ha äventyr så är det bara att skaffa hund och ge er ut i naturen man vet aldrig vad som kan hända. Ni vet ju vad som hände igår. Om inte läs gårdagens inlägg.

Jo, jag gick som vanligt i skogen och hundarna strosade omkring. Helt plötsligt började Nelli kraffsa i marken rätt i ett jordgetingbo! PANIK! Hundarna hoppade som galningarna och jag sprang iväg med hundarna och getingarna efter mig. Efter en bit var getingarna borta men Leo & Nelli fortsatte med att kasta sig hit och dit. Då såg jag att båda två hade en massa getingar i pälsen. Jag tog en pinne och slog bort dem. Då fick vi springa igen en bit men sen var alla borta, PUH!

Leo & Nelli verkade ha klarat sig bra men vi var alldeles skakis alla tre.

Som sagt vill ni ha äventyr ge er ut i naturen. Mina historier är många och handlar både om älgar, vildsvin och irrande
omkring på natten men det tar vi en annan gång :)


Dumma hund!

Fast egentligen är det dumma matte. Jag borde verkligen veta bättre. Här har man gått utbildningar och kurser av alla dess slag men ibland tänker man helt enkelt inte.

Jag åkte med mina hundar till Bredsand idag för en skön promenad. Min hane Leo älskar vatten och att simma så han blev ju tokig när han såg vattnet, ville bara i.  Efter ett stund hittade vi en lämplig plats där han kunde bada, jag tittade mig omkring och släppte honom. Han rusade ner i vattnet och simmade rätt ut med siktet inställt på nåt.  Då såg jag det. En söt ankmamma med sina små ungar......Jag greps av panik och försökte med alla medel att ropa in honom men han brydde sig ej. Dumma hund skrek jag nu kommer du hit! Icke sa nicke! Inte tänker jag komma till dig som bara gapar och skriker NÄ jag ska ha fatt i de där små sakerna. Ankmammam kvackade och flaxade och ungarna simmade så fort de kunde. Jag började slita av mig kläder för att hoppa i och simma ikapp honom. Men just då vände han och simmade tillbaka så jag fick dra på mig kläderna men oj vad arg jag var. Mest på mig själv förstås som inte hade kollen, nästa gång får han bada med lina.


RSS 2.0