Cowboyfest!

Ingen hamnfestival på lördagen utan vi var bjudna till grannens cowboyfest! Vi hade så kul. Alla var klädda i cowboykläder och stämningen var på topp!


 Jag & Bengt



Roine lärde oss Squredance, vansinnigt kul . Vi blev riktigt duktiga.



Trubaduren hade de cooloaste bootsen!  De vita är mina, finns att köpa i butiken, nu till halva priset!

Vi kom hem sent och var såklart sega  dagen efter........Jag och Bengt tog en skogspromis med våra hundar. Självklart började det regna. Det öste ner. Vi tog skydd under en gran och satt där och tittade på regnet, riktigt mysigt.
 utsikt från granen :)

På kvällen blev jag bjuden på restaurang av mina föräldrar, för jag fyllde år (37 år) Vi gick till den vita elefanten. Maten var god men vi fick vänta alldeles för länge på den. Det förtog verkligen för alla var jättehungriga. Tyvärr gör en sån sak väldigt mycket eftersom man blir irriterad. Synd!

Idag ska jag ta del lugnt! Det behövs kan jag säga.





Hamnfestivalen fredag!

Åkte in med Bengt för att han också skulle få se hur kul det var på hamnfestivalen. Allt började bra, vi tog ett ölstopp på O`Learys och gick vidare...............
Plopp vilken flopp! Det var bara en massa fulla tonåringar, helt otroligt! Var får de tag på all alkohol? Säkert hur lätt som helst. Man kommer ju själv ihåg hur det var, man visste ju precis vem man kunde ringa som köpte ut, tragiskt! Sprang på vår egen tonåring och hennes kompisar och de såg ut att sköta sig faktiskt :) då blir man glad. Men hon vet vad som gäller, sköter hon sig ej, utegångsförbud, dataförbud och indraget barnbidrag. Jag kan vara hård när det gäller och det har funkat men det är inte lätt att han en tonåring, min svåraste utmaning alla kategorier!
Skulle aldrig se genom fingrarna om hon drack alkohol. De är alldeles för unga även om de ser mycket äldre ut än vad de är. Nu har hon dessutom växt om mig...........en helt centimeter men det lär väl inte sluta där hon kommer väl växa ett tag till. Det kan vara svårt ibland med pondusen när hon kan se ner på sin mamma men jag har mina trix, som sagt utegångsförbud, dataförbud och indraget barnbidrag, funkar alltid!

Vi tog ett varv men sen konstaterade vi att nä det var inget för oss.  Jaha, så det var du och en massa fulla tonåringar igår då sa Bengt och flina. Jag försökte förklara att det var helt annorlunda på torsdagen en helt annan åldersgrupp och stämning.  Vet ej om han trodde mig.

I allafall vi stannade på O`Learys på vägen tillbaka till bussen och tog en kaffedrink för att värma mig lite för jag frös nåt så förbaskat . Vi var väl hemma innan tolv. Kanske lika bra eftersom jag ska jobba idag!

Ikväll är det Cowboyfest, kul! Jag har ett par boots och en cowboyhatt sen vet jag inte var jag ska ha på mig mer. Får väl bli ett par jeans och en skjorta, får väl se!

Må så gott!

Hamnfestivalen!

Oj vad kul det var igår :). Hade bestämt att jag skulle ta det lugnt, inte dricka vin och ta bilen hem. Det sprack ganska fort när min kompis ville bjuda på vin hemma hos henne först. Så så blev det................Så vi var tre tjejer som senare på kvällen hoppade, dansade och hade kul helt enkelt. Lite väl kul känns det som idag..........iallafall i mitt huvud.........

Gegget jag skrev om igår slapp jag ju såklart inte undan.


Jag blev nerbrottad på marken och totalt nersprejad med sånt där skum. Det var kul det med. Köpte en egen och försökte ge tillbaka. Sprejade visst på några av er kunder, förlåt, hoppas det var ok, Annars får ni ge igen nån dag :)

Ska dit ikväll igen. Måste ta det lite lugnare bara för imorgon ska jag stå i butiken,

Scones med sylt!

Malin, den tidigare ägarinnan till Zoberskor kom in till mig idag! Jag blir så glad när hon kommer. Idag blev jag extra glad för hon hade med sig nybakade scones och sylt, mums! Ikväll ska jag gå på hamnfestivalen med henne,kul! Hon berättade historier om nån gegg spray som hennes man hade sprutat på alla förra året hoppas bara jag slipper den :) Vi får väl se!

Periodare!

Jobbade i skoaffären idag. Alltid lika kul! Jag trivs verkligen att vara där, ni är alla så trevliga! Det börjar se lite glest ut med skor nu men snart kommer höstskorna.............
Jag vet sommaren har knappt börjat men så är det inom handeln. I augusti ska jag på Mässa och då är det vårskor till 2009 som ska beställas. Det är roligt att inte tillhöra en kedja för då kan jag helt bestämma själv vad jag vill ta hem för skor :)

Jag måste bekänna en sak. Jag är periodare.  Det kommer krypande och då blir behovet så stort att jag måste få det på engång. Hemma, bilen, jobbet under promenader ja när som helst.
Behovet är Billy Idol!!! Jag lyssnar på honom i mobilen på stereon i bilen, överallt. Han ger mig såna energikickar så jag orkar hur mycket som helst.  Speciellt en låt kan jag lyssna på om och om igen och det är To be a lover............
Lyssnar på den i bilen på så hög volym att man knappast står ut och så kör man på motorvägen så man kan gasa på lite, SUCK! Då mår man bra!
Det brukar hålla i sig ett tag sen går det över tills nästa period kommer. Tur att det inte är nåt värre, ganska harmlöst som tur är.

Vi ses!


Lunchstängt mellan kl.13-14!

Skulle egentligen inte åkt in till butiken idag men gjorde det en sväng iallafall :)
Det var då en trevlig dam inne som påpekade att vi måste sätta upp en lapp på dörren om att vi har lunchstängt varje dag.  Men det har vi en lapp på dörren alltså.
Varje dag har vi lunchstängt mellan kl: 13-14 och det är för att vi ska få rast i lugn och ro och kunna gå ut en sväng. Oftast är vi ju ensamma i butiken så det är ett måste. Hoppas att ni har förståelse för detta.

Alltså lunchstängt varje vardag mellan kl.13-14.

Välkomna!


Rean är igång!

Idag drog REAN igång :). Jag själv stod inte i butiken idag men kunde inte låta bli utan åkte såklart in en sväng. Det såldes skor för fullt så skynda er in så ni inte missar just era favvo dojjor!  Finns en massa skor för bara 100:-

Jag bjöd tjejerna från hund & katthotellet på lunch idag. Vi satt och mös nere på restaurangen i hamnen:





Bamse ( Tessans hund)  var också med. Han fick lite rester när inte personalen såg ;)

Kv'ällen tillbringades på Kista bio med Ella vi såg Whats happens in Vegas..............
Verkligen en lättsam romantisk komedi, se den men nån tjejkompis, ingen killfilm direkt tror jag men jag kan ha fel.............

Imorgon börjar det!

Efter 5 timmar blev jag klar med att förbereda rean, PUH!! Men nu är den klar och bara väntar på er........................



Alla uppmärkta skor på borden 100 kr...................




Skor till höger 50% rea och skor till vänster 30% rea



Rea även på Herrskor 30-50%

Vi ses!


Midsommardagen!

Idag är man lite trött...........................
Vi bjöd över lite grannar igår och det slutade med att vi var 30 st. Vi hade jättekul men idag är man trött..............
Jag måste berömma era hundar som bor här på hotellet över midsommar. De är så lugnt ,skönt  och harmoniskt i hundhuset trots att det är fullbelagt.  De kan verkligen koppla av. Alla kan dessutom  var ute i sina rastgårdar samtidigt utan att skälla på varandra, toppen!
Nu ska jag gå och ge dem middag!

Imorgon ska jag in till skoaffären och förbereda REAN som drar igång på måndag..........................

Sommarrea hos Zoberskor!


Nu börjar SOMMARREAN! Start på måndag den 23/6. Först till kvarn..................



Välkomna! 

Filosofisk själ!

Genom butiken har jag lärt känna många nya, härliga, udda människor. 

En av dem är Mikael Widstrand!



Micke rusade in i min butik en lördag och ville ha skor av den rockigare stilen. Jag visade några bikerstövlar som jag har men jag hade inte hans storlek, så det blev inga. Efter det så har Micke kommit in då och då när han har vägarna förbi och det visade sig att han har ett otroligt djup med ett stort engagemang för alla barn.
Han är bl.a. barnvisetrubadur och har bl.a. skrivit   " sov gott lilla barn" ska försöka lägga ut den på min blogg när jag har kommit på hur man gör :)

Han har skrivit visdomsord, här kommer några:

Utan kärlek kan själen dö av den tomhet som blir kvar.

När själen vandrar dit den vill, då är Gudarna dina vänner.

När man gråter andas själen.

När jag blir stor ska jag bli ett barn!

Lyckan läker alla sår.

Vackert eller hur :)!

Han sa en annan väldigt klok sak en gång och det var: En del människor berikar jorden genom att vara politiker, lärare, läkare eller något annat viktigt. En del berikar jorden genom att bara vara sig själva!

Genom våra filosofiska samtal har Micke fått ner mig på jorden lite och jag har börjat tänka på vad som är viktigt i livet, ( man behöver bli påmind om det ibland).

Vill ni veta mer om Micke, hans tankar och arbete kan ni gå in på hans hemsida:  www.mikaelwidstrand.se
skriv adressen i adressfältet så funkar det :)

Lilla Sune & Stora Maxi



Lilla Sune (vår minsta dagishund) & Stora Maxi ( vår största dagishund) är ute i rastgårdarna bredvid varandra. Lilla Sune är helt orädd och låter Maxi nosa.
Sune fick snabbt hoppa åt sidan när Maxi lyfte benet för att kissa men Sune klarade sig, PUH!

Snygga skor hos Zober skor!

Dessa skor kom till butiken idag:


Svart skinn sko: Sabatina från Axelda Footwear 450:-
Otroligt mjuk och skön med en pefekt höjd på klacken. Blev kär i den på engång och gick ut från min butik med ett par på fötterna :)


Svart sandal i skinn: Sabatina från Axelda Footwear 500:-
En nättare sandal som passar både till fest och vardag. Väldigt skön!



Svart fritidssandal i skinn: Peperoni 450:-
Uppbyggd mjuk och skön.

Välkomna in!


Alfa hund & katthotell!

Jag har ju i ett tidigare inlägg lagt ut bilder från min skoaffär Zoberskor. Här kommer några bilder från mitt andra företag Alfa hund & katthotell. För mer information gå in på hotellets hemsida http://www.alfa-hotell.com/



Hotellbyggnaden    Varje hundbox har en egen rastgård



Skott tittar ut från sin box     Godissök i den stora lekhagen





 


Hunddagis!

Var tvungen att lägga ut dessa bilder på Trintha! Hon är en Borzoi och hon kan kela hela dagarna om hon fick bestämma :).

I och för sig vem vill inte det ;)



Ängel!

Är fortfarande krasslig :(. Killar nåt så förbaskat i halsen.

På morgonen har jag plågat mig själv extra mycket. Först var jag till kiropraktorn som tröck på mina onda punkter så jag  höll på att svimma, men det känns bättre nu efteråt.

Sen gick jag till tandläkaren.Som tur var fick jag bedövning så nu känns det som jag har påssjukan eller nåt. Halva tungan är också bedövad.
Lika bra att ta allt på engång så är det gjort sen :)




När jag kom hem tog jag kort på min rabatt som blommar och är så fin. Ängeln är söt tycket jag. Jag är inte så mycket för såna söta grejer egentligen men den där får sitta där av nån anledning.

Har beställt sandaler till butiken lägger ut bilder på dem när de kommit.

Peta i sig Ipren, le och se glad ut!

Jösses vad det åskade nyss! Allt slocknade i butiken men tändes på engång igen, vilken tur!

Idag är jag inte alls kry. Ont i halsen och orkeslös. Skulle väl egentligen stannat i sängen men är man egenföretagare så är man. Bara att pallra sig upp, peta i sig Ipren, le och se glad ut!

Var på systemet och köpte vitt vin slapp visa leg denna gång. Men det fick jag göra förra gången. Väldigt genant men väldigt sant :). Det var ju länge sen så att säga man fyllde 20 så det levde jag på länge.

Kunderna är så snälla när de märkar att jag är hängig. Jag har fått en massa recept på huskurer med whisky, vitlök, ingefära och jag vet inte allt. Man blir väl frisk bara genom chocken av att dricka det :)

Hej sålänge!

DC och andra skor!

Här kommer bilder från min skoaffär + några modeller som jag tillhandahåller:



Så här ser butiken ut på utsidan och insidan :)

Några skor:



Otroligt populära DC skor: CHELESEA 799:-      RADAR 899:-




DONNA GIRL  390:-         MARCO TOZZI   299:-



Peperoni  350 :-              Carrou 250:-

Välkomna in!


Haga Slott!

Var ju på sommarfest igår med medeltidstema! Helt fantastiskt! Så god mat och inpirerande miljö, Haga Slott i Enköping är verkligen vackert. Jag har lite bråttom men lägger upp några bilder. Återkommer i kväll med lite bilder från min skoaffär!

Ha en bra dag!


Ett känt kungapar!

Idag ska jag jobba i min skoaffär, kul! Kommer att rapportera hur dagen har varit i kväll. Om jag inte kommer hem för sent för jag ska på en sommarfest ikväll :).

En sommarfest med medeltidstema. Jag är med i ett nätverk för kvinnor som är egenföretagare här i Enköping ENACOM och de har ordnat festen, tydligen ska ett känt kungapar komma dit :), spännande värre!
Rapport och bilder kommer sen!

Blåklint!

Under en promenad med en av hotellhundarnas kvällspromenad plockade jag de här blåklinten :). Nu står de där och förgyller min tillvaro i köksfönstret :).






Börjar tydligen en thriller nu ropade min man så jag går nog och ser den och myser lite i soffan med honom innan det är natt. See you!

Vibrationsträning!

Jaha, här tränar man. Ser inte klok men huvudsaken det ger effekt och det gör det :). Kan verkligen rekommendera detta sätt att träna till alla. Bor man i Enköping kan man gå och träna på JENUIN på Torggatan 38. Toppenställe!Ja här tränar man. Ser inte klok ut men jobbigt var det :)

Kom hem och tog hand om hundarna på hotellet här är stora Maxi som går på dagis här

Maxi en av våra dagishundar! COOL KILLE! Så snäll att man baxnar!!

Blåsigt idag igen!

Fick lite sovmorgon idag för Helena har morgonpasset :)  på hundhotellet! Ska bjuda henne på kaffe strax ska bara skjutsa min dotter till bussen först eftersom hon har försovit sig. Märkligt att hon alltid "försover" sig när jag har sovmorgon.......

Ska träna kl.12 "vibbra",  jobbigare än man tror faktiskt. 10 min ska motsvara ca. 1 tim på gymmet ;) passar mig perfekt för jag tycker träning kan vara så tråkigt, snabbt och effektivt ska det vara!

Mitt första inlägg!

Hej!
Det här ska bli så kul! Att få dela med mig av min vardag och allt som händer det känns jättespännande. Jag är med om en hel del och förhoppningvis kan mina upplevelser och erfarenheter inspirera och hjälpa andra.

Jag har  två företag:

Zoberskor i Enköpings Centrum så här kommer jag att lägga ut nyheter samt erbjudanden, så håll utkik ;)!

och

Alfa hund & katthotell i Grillby, hemsida: www.alfa-hotell.com


Jag arbetar halvtid i skoaffären och resterande tid på hund & katthotellet. När jag inte är i skoaffären jobbar en tjej som heter Eva där och när jag inte jobbar på hund & katthotellet jobbar tre tjejer där som heter Helena, Tessan och Therese. Jag är så stolt över mina tjejer som jobbar hos mig de är så duktiga!

Dagen började med ett besök hos kiropraktorn. Jag går dit i med jämna mellanrum för att rätta till kroppen. Det gör verkligen jätteont och det är jättedyrt men det är jättemycket värt det! Stina min kiropraktor finns i Enköpings centrum och är väl värd ett besök vid behov!

Tog en långis i skogen med mina hundar, skönt. Jag har två Lagotto Romagnolo, en hane och en tik.



Den här coola bilden tog min dotter på sig själv  idag med min telefon

RSS 2.0