Gården är såld!

Nu är gården såld! Skönt! Man var ju lite orolig när man insåg att man skulle sälja mitt i finanskrisen men det gick vägen iallafall :).
Köparna kommer inte driva verksamheten vidare vilket känns tråkigt förstås. Men köparna är så glada över gården. De är så roligt att sälja till dem. De verkligen uppskattar allt som är gjort och är så glada, KUL!!

Jag kommer att ha hund & katthotellet öppet till efter jul/ nyår. Det är så gott som fullbokat hela perioden så vill du ha plats ring oss nu!


Snygga stövlar!

Här är några utav de stövlar vi har i butilken!

                 
carrou 550:-          MARCO TOZZI 1200:-   MARCO TOZZI 1200:-

  
VIA PAVIA 550:-   Brun mocka 1200:-

Välkomna in!

Min blogg!

Sista tiden har jag inte skrivit så ofta som jag brukat göra. Det är så otroligt mycket runt omkring mig nu och så har inspirationen saknats. Jag känner mig speedad på ett konstigt sätt och svårt att fokusera. Timmarna flyger iväg och det ena avlöser det andra. Men det är en period som är sån nu och det kommer bli bättre.

I skoaffären rullar allt på. Hyllorna är fulla med stövlar och skor i alla prisklasser. Allt mellan 450:- - 1400:-
Min favorit just nu är en brun moccastövel för 1200:- , så snygg, jag ska lägga ut en bild på den inom kort.

Är det nån kille som läser detta så läs och lär nu. Veckans samtalsämne denna vecka mellan mig och Eva är en kille som kom in för nån vecka sen. Han hade sett denna snygga moccastövel i skyltfönstret och kom in och köpte ett par som en överraskning till sin flickvän! Hon fyllde inte år eller så utan en ren överraskning! Helt otroligt hur ofta händer sånt!!  Flickvännen kom in o butiken och böt storlek och hon var så lycklig över sina fina stövlar, ögonen glittrade och hon såg verkligen kär ut. Tänk vad ett par stövlar kan göra! Vi tjejer kanske kan verka lättköpta med blommor och överraskningar osv och det ÄR VI!!!!  Krångligare än så är det inte!!
Jag brukar lite försiktigt pika min man ang detta och svaret bli då: Men vaddå! Köpa grejer till dig själv klarar du av så bra på egen hand!
Ja, det är ju sant men då försöker jag förklara att det inte är samma sak. en blomma kunde man ju få ibland men det verkar vara svårt.

Min pappa är mästare på att köpa blommor till min mamma. Deras hem är alltid fullt med doftande rosor och buketter som han köper med sig hem på fredagarna, heder åt dig pappsen för jag vet att du läser min blogg!

Pappa är nog min trognaste läsare! Min pappa är en härlig prick, glad och sprudlande för det mesta. 
 Man har aldrig tråkigt när man är med honom. Som min dotter sa inför våran Gotlandsresa i somras då hon inte fick ta med en kompis: OK det gör inget morfar är ju med :)!

Till salu!

Jag tror de flesta vet det nu, att mitt Hund & katthotell är till salu! Gården inkl. verksamheten ja rubbet. Ni som är intresserade gå in på följande länk för mer info:

www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/283711

Är ni intresserade vänta inte för vi har flera visningar inbokade nästa vecka!

Många har frågat mig efter anledningen och jag förstår att man undrar. Här har man byggt upp en verksamhet som rullat på med en otroligt trogen och stabil kundkrets och så väljer man att sälja, varför?
Ja, vad svarar man? Var sak har sin tid helt enkelt! En stor anledning är att min dotter har blivit tonåring och hennes behov av att röra sig har blivit större. Det är ett evigt skjutsande hit och dit. Eftersom vi ska flytta in till Enköping så kommer hon mycket enklare själv kunna ta sig dit hon vill och det innebär att saker blir enklare för mig.
En annan anledning är att,  ja att det är dags för en förändring helt enkelt mer behöver jag inte gå in på.
Jag hoppas såklart att det blir en köpare som vill fortsätta att driva verksamheten det skulle vara jätteroligt! Det är endel hästfolk som som ska komma på visningen så det är inte alls säkert det blir så. Men man kan alltid hoppas!


RSS 2.0